Ydelser og priser

Er du en af dem der ikke vil betale i dyre domme for serviceaftaler og vejhjælpsabonnementer til din privatbil –> så har vi løsningen.

Du kan få hjælp fra ACR vejhjælp til mindre problemer på vejen som et punkteret dæk eller et fladt batteri. ELLER du kan kontakte os hvis bilen ikke starter eller du på anden vis skal have hjælp til at få bilen transporteret til en ny destination. Skulle du mangle et værksted at få transporteret din bil til, tager vi også gerne bilen til vores eget værksted, hvor vi kan hjælpe dig. Står du og skal bruge vejhjælp nu – så ring til os –> 26 80 75 80

Vejhjælp til privatbiler

Vi tilbyder vejhjælp uden abonnement og dyre startgebyrer for privatbiler op til 1.500 kg.

Vejhjælpsprisen starter ved 500 kr. og afhænger af hvor langt bilen der skal have vejhjælp er fra vores firmaadresse eller hvor langt den skal bugseres. Vi kører på hele Sjælland, dog primært i Hovedstadsområdet.

ACR Services ApS står til rådighed 24/7 og man kan aftale afhentning af bilen på specifikt tidspunkt eller straks mod mindre merbetaling. Du ringer blot og giver din position, så aftaler vi om der skal hjælp eller transport til for at løse problemet.

Vælg selv adresse/værksted til hvor bilen transporteres til eller har du brug for at finde et værksted til reparation har vi også et til rådighed hvor vi gerne servicere din bil. Her kan du læse mere om vores autoværksted.

Vi tilbyder:

  • Vejhjælp på stedet
  • Starthjælp (vi booster batteriet, så bilen starter igen og kan køre videre)
  • Hjulskifte (ved punktering skiftes hjulet til reservehjulet)
  • Bugsering
  • Bilen trækkes op på lad og fastspændes for at blive transporteret til ønskede destination

Vores kontakt informationer

ACR Services ApS
Bådehavnsgade 22, port 1
2450 København

Tlf.: (+45) 26 80 75 80
Email: info@acrservices.dk

CVR nr.: 40415742