Service

Med egen vognpakke på 12 biler ved vi hos ACR godt hvor vigtigt vedligehold af biler er, samt vigtigheden af at udføre service og reparationer med kvalitetsdele og omhu.

Vi forstår også frustrationen over at aflevere sin bil og betale, ofte dyre, regninger uden man føler man får noget for pengene. Vi kan dog garantere at når man aflevere sin bil hos ACR, kan man være sikker på man kører herfra med en bil der er blevet kontrolleret og serviceret på bedste vis. Vi benytter checklister for at sikre og dokumentere kontrol af alt nødvendigt. Vi samarbejder med flere leverandører af reservedele for at sikre at vi hurtigst muligt kan få de bedste dele til den bedste pris – og selvfølgelig med garanti på delene. Se nærmere omkring hvilke services vi kan tilbyde her eller kontakt os for et tilbud

ACR har et veludstyret autoværksted som gør at vi kan tilbyde reparation og service af stort set alle bilmærker. Vores mekanikere har den nødvendige viden og erfaring til at lave såvel mekaniske som elektroniske reparationer.

Vi sørger desuden for hele tiden at have det nødvendige udstyr og værktøj samt løbende at efteruddanne i form af kompetencegivende kurser.

Da vi selv servicerer vores egne 12 varebiler, har vi også et stort kendskab til denne type biler, og et værksted som er egnet til høje biler (3.500 kg liftbiler m. kasse)

For at give den bedste service anbefaler vi at bilen gennemgås hos os og at vi bestiller evt. nødvendige reservedele. På den måde kan vi give garanti på delene og arbejdet og vi kan stå inde for at delene vi montere er af ordentlig kvalitet og passer til netop din bilmodel.

  • Service (lille eller stort)
  • Synstest / Klargøring til syn
  • Dæk af/påmontering (hjulskift og dækskift)
  • 4 hjuls sporing og afbalancering
  • Testning /Fejlfinding (motorfejl og fejllamper)
  • Aircondition tjek / service / skift af gas (KMO-godkendt)
  • Forsikringsskader (du afleverer bilen, vi kommunikerer og afregner direkte med forsikringsselskaberne)
  • Bilsyn (du aflevere bilen til klargøring, og vi får den synet for dig)

Du kan aflevere bilen og hente igen når den er klar og du har mulighed for det. Ved mindre opgaver skal du være velkommen til at vente med en kop kaffe eller anden varm drik i vores kontor/venteværelse

Vores kontakt informationer

ACR Services ApS
Bådehavnsgade 22, port 1
2450 København

Tlf.: (+45) 26 80 75 80
Email: info@acrservices.dk

CVR nr.: 40415742