Info

ACR Services er en velrenommeret vognmandsforretning med en håndfuld faste og tilfredse kunder, som dagligt serviceres af vores kompetente team af chauffører. Vi tilbyder skræddersyede transportløsninger til andre erhvervsdrivende.

Læs mere om vores services, bilpakke samt priser her eller kontakt os for et tilbud!

ACR er en organiseret vognmand der tilbyder transportløsninger på b2b-markedet.

Vi er specialiseret i kørsel af pakker og paller virksomheder imellem, hvor det at holde aftaler, være punktlig og yde en god service er yderst vigtigt – og det vi er vi de bedste til!

ACR har de lovpligtige varebilstilladelser på alle 12 biler, som påkrævet af Lov om godskørsel. Dette garanterer at man som vognmand har de faglige kvalifikationer til at varetage en vognmandsforretning, har orden i økonomien og sikrer sine ansatte overenskomstlignende forhold.

ACR har tilladelse til transport af våben og ammunition udstedt af Politiet. Desuden har visse chauffører det nødvendige farligt godt ADR 1.3 bevis, som er påkrævet ved kørsel af denne type gods.

ACR’s chauffører har alle det lovpligtige VUB-bevis. Varebilchaufføruddannelsesbeviset fornys hver 5. år ved gennemførelse af kursus og er en garanti for at chaufføren ved hvordan man kører forsvarligt og miljørigtigt samt håndterer gods og sikrer dette på en varebil.

ACR har specialiseret sig i at yde god service til andre erhvervsdrivende med behov for transport som en del af deres forretning.

Vi transporterer alt fra dokumenter, pakker og kufferter til større paller. Med 3 forskellige slags varebiler tilpasser vi bilen opgavens behov.

Vores vognpark består af:

  • 7 liftbiler med kasse (særligt egnet til kørsel med paller og andet tungt gods der læsses med palleløfter​)
  • 2 kassevogne (særligt egnet til kørsel i byerne og med mindre pakker)
  • 2 små varebiler (særligt egnet til bykørsel eller lange ture med mindre pakker ​)
  • 1 ladvogn (særligt egnet til at transportere personbiler eller mindre varebiler)

Vores kontakt informationer

ACR Services ApS
Bådehavnsgade 22, port 1
2450 København

Tlf.: (+45) 26 80 75 80
Email: info@acrservices.dk

CVR nr.: 40415742